alla kategorier

Alla Kategorierfordon
hemmet
bostad
elektronik
fritid & hobby
jobb
affärsverksamhet
övrigt
Tjänster

Tjänster

Auran, hur man ser den på 60 sekunder!

Auran, hur man ser den på 60 sekunder!
Att se auror är lätt! Mark Smith visar dig hur du kan se en persons aura efter bara 60 sekunders träning. I den här boken får du lära dig tio enkla steg till att se auror. Din aura är en fysisk avbild av din själ och att se auran är inte en fråga om tro utan om ett normalt seende och enkla fysiska lagar. Lär dig hur färgen i auran är sammankopplad med dina inre organ, med chakrapunkterna och med dina karaktärsdrag. Öka din energi och håll dig frisk genom att påverka din auras energi med rätt andning och meditation.

Genom att arbeta med färgers effekt på din aura kan du lindra sömnsvårigheter, magsmärtor och småkrämpor. Auran: Hur du ser den på 60 sekunder! Är den ultimata vägledningen till den rikedom av insikter och självkännedom som finns i oss alla.

"Äntligen kan jag se (auror) och jag är övertygad om att det blir många som upptäcker och utforskar denna färgrika verklighet med denna fantastiska bok som vägledning."
Raymond A. Moody, M.D., Ph.D. författare till bl.a. Återföreningar

Auran, hur man ser den på 60 sekunder!

Pris 150 kr

=========================

Kolla in mina andra Annonser, Du kan Hitta nåt av Intresse
15 november

Jönköpingtorget.se tar inget ansvar för annonsens innehåll eller tillgänglighet
Vill Du synas här?
Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor.
Jag förstår, stäng denna information