alla kategorier

Alla Kategorierfordon
hemmet
bostad
elektronik
fritid & hobby
jobb
affärsverksamhet
övrigt
Tjänster

Tjänster

Heliga kontrakt. Väck din gudomliga potential.

Heliga kontrakt. Väck din gudomliga potential.
I egenskap av intuitiv healer har Myss funnit att människor många gånger inte vet vad som är syftet med deras liv, vilket har lett till att många mår själsligen mycket dåligt. Denna metafysiska sjukdom leder i sin tur till depression, ångest, trötthet och så småningom till fysisk sjukdom.

Men vårt syfte, "vårt individuella heliga kontrakt", är ofta svårt att uppfatta. Av den anledningen har Myss utvecklat en intressant och fyndig metod för att tyda det egna kontraktet.

Under denna process lär du dig att se ditt och andras liv symboliskt, vilket gör att du kan hantera din personliga kraft utan onödiga emotionella påfrestningar. Du kommer också att lära dig att uppfylla ditt heliga kontrakt: vad du, och bara du, är ämnad att göra på jorden. Slutligen hjälper Myss dig att lokalisera dina fysiska och emotionella sårbara punkter och vägleder dig till helande.

Heliga kontrakt är både visionär och praktisk: en unik process, ett upptäckande av självet, andlig arkeologi. Den är ett djärvt, starkt verk, ett stycke andlig visdom.

Heliga kontrakt. Väck din gudomliga potential.

Pris 150 kr

=========================

Kolla in mina andra Annonser, Du kan Hitta nåt av Intresse
10 september

Jönköpingtorget.se tar inget ansvar för annonsens innehåll eller tillgänglighet
Vill Du synas här?
Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor.
Jag förstår, stäng denna information