alla kategorier

Alla Kategorierfordon
hemmet
bostad
elektronik
fritid & hobby
jobb
affärsverksamhet
övrigt
Tjänster

Tjänster

Lev Livet Framgangsrikt - gå framåt i livet och tä

Lev Livet Framgangsrikt - gå framåt i livet och tä
Ibland känns det fullständigt omöjligt att få allt att gå ihop. Tiden räcker inte till, varken på jobbet eller hemma med familjen och vännerna.

Vi kämpar för att försöka hinna med allt vi borde och skulle vilja göra. Vi jagar en illusion om lycka och tror hela tiden att snart, snart ska vi äntligen kunna koppla av och bara njuta av livet, men i stället känner vi oss bara alltmer stressade, trängda och otillräckliga. Livet känns som en "att göra-lista" och inte som en underbar gåva.

Laura Berman Fortgang erbjuder en fantastiskt uppfriskande vägledning till var och en att finna sin egen väg i livet. Hon visar hur man på ett enkelt sätt genom tio steg kan finna tillfredsställelse och lycka. Genom att sluta sträva efter att uppnå precis allt har vi bättre förutsättningar att komma underfund med vad som är verkligt viktigt för oss och vad vi vill få ut av livet och kan fokusera på det.

Boken lär oss att ställa de frågor som gör att vi kan utvecklas, gå framåt i livet och tänka positivt och kreativt om oss själva. I stället för att känna otillräcklighet blir du mer öppen för förändringar, men känner samtidigt att du har större kontroll över ditt liv.

Lev Livet Framgangsrikt - gå framåt i livet och tänka positivt

Pris 150 kr

=========================

Kolla in mina andra Annonser, Du kan Hitta nåt av Intresse
15 november

Jönköpingtorget.se tar inget ansvar för annonsens innehåll eller tillgänglighet
Vill Du synas här?
Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor.
Jag förstår, stäng denna information