alla kategorier

Alla Kategorierfordon
hemmet
bostad
elektronik
fritid & hobby
jobb
affärsverksamhet
övrigt
Tjänster

Tjänster

Fatboy Original sittpuff

  • Fatboy  Original sittpuff
  • Fatboy  Original sittpuff
  • Fatboy  Original sittpuff
Säljer 1 röd, 1 grå och 1 svart. Den svarta är i absolut nyskick (1000kr). Den grå har någon mindre fläck men inget som stör och är något ihopsjunken (600kr). Den röda (900kr) har någon fläck men inget som stör men annars som i nyskick.

Nypris 1869kr.

Original Sittpuff är den klassiska sittpuffen från Fatboy. En möbel som blivit välkänd och som när den introducerades 2002 snabbt blev en favorit bland kunder i alla åldrar. Tack vare dess generösa storlek ger den en underbart skön komfort. Sittpuffen är mångsidig då du själv väljer hur du vill använda den, sitta, ligga, mysa eller leka, allt går lika bra med en Original Sittpuff från Fatboy.
The Original sittpuff har med tiden blivit något av en modern klassiker. Sittsäcken är anpassad för såväl stora som små och passar utmärkt till all slags inredning då den finns i en mängd färger. The Original Sittpuff är gjort i slitstarkt nylontyg som är smuts-och fuktavstötande. (OBS! Ej vattenavvisande eller vattentät!) Vid rengöring av säcken räcker det med att torka av den med en fuktig trasa och lite såpa.
Teknisk information
- Mått: 180 x 140 cm
- Vikt: 7 kg
- Material: Nylontyg
- Användning: Inomhusbruk! Se Original Outdoor om du önska använda din fatboy utomhus.
Varumärke Fatboy
Storlek 140 x 180 cm
Färg Röd
Material Nylon
Tvättråd Torkas av med en fuktig trasa och lite mild såpa
600 kr5 september 2018

Jönköpingtorget.se tar inget ansvar för annonsens innehåll eller tillgänglighet
Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor.
Jag förstår, stäng denna information