Fransförlängning Jönköping

Ditt Företag AB - Fransförlängning i Jönköping. Är du intresserad av att förlänga dina fransar? Välkommen till oss på Ditt Företag AB för professionell fransförlängning! Vi på erbjuder olika slags fransförlängningar, så som: Singelfransar, Volymfransar & Lash Lift. Kontakta oss på Ditt Företag AB i Jönköping!

Fransförlängning Jönköping | Ditt Företag AB

Välkomna till Ditt Företag AB!
- en mysig salong i Jönköping.
Här blir du ompysslad och väl omhändertagen, vi har 100 % fokus på dig som kund!


Här på Ditt Företag AB erbjuder vi flertalet olika sorters fransförlängning för dig som är intresserad av att få längre fransar.

Fransförlängning är mycket populärt och utvecklas ständigt. Nedan kan du läsa lite mer om några av de metoder som finns för att förlänga fransar.

Singelfransar
I denna behandling applicerar man en lösfrans på en av kundens egna fransar. Man försöker alltid att sätta på alla kundens fransar så att hållbarheten blir så bra som möjligt. Fransförlängning / Singelfransar- ett nytt set tar ca 2-3 timmar. Räkna alltid med 30 min extra vid ett nytt set då vi även beräknar konsultation, skötselråd, betalning och bokning till återbesök.
Vi rekommenderar ett återbesök efter 3-4 veckor.

Volymfransar
I denna skönhetsbehandling applicerar man 2-5 st lösfransar på en av kundens egna fransar. Man försöker alltid att sätta på alla kundens fransar så att hållbarheten blir så bra som möjligt. 
Med ett volymset kan man få ett väldigt naturligt utseende och mer fyllighet, beroende på kundens önskemål och kvalitén på den egna fransen.

Fransförlängning / Volymfransar ett nytt set tar ca 3 timmar. Räkna alltid med 30 min extra vid ett nytt set då vi även beräknar konsultation, skötselråd, betalning och bokning till återbesök.
Vi rekommenderar ett återbesök efter 3-4 veckor.

Lash Lift
När ska man göra ett Lash Lift?
Det finns en mängd av olika tillfällen där Lash-lift är en utmärkt behandling. Det kan vara så enkelt som att du känner att dina fransar är för raka och färglösa. Behandlingen passar också för dig som inte vill lägga så mycket tid på sminkning men ändå vill ha ett piggt och fräscht utseende.
OBS! Om ni har linser så måste ni ta ut dem vid behandling

Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor.
Jag förstår, stäng denna information