NBE Jönköping

NBE massage i Jönköping - Välkommen till MuskelRo. Intresserad av NBE massage? Boka tid hos oss på MuskelRo i Jönköping! Här erbjuder vi NBE behandlingen som förgyller vardagen. Vi har kunskapen & erfarenheten för att kunna ge dig en NBE massage som är värd att minnas! Kontakta MuskelRo i Jönköping.

NBE Jönköping | MuskelRo

MUSKELRO MASSAGE

Välkommen till Muskelro massagepraktik i Kvarnaberg, Vaggeryd. 

Här har jag min studio intill mitt hus. Hos mig kan du boka behandling med högteknologisk NBE apparatur som känns ljuvlig och energigivande. Den är mycket bra för dej som är stel och har smärtor. Jag erbjuder klassisk svensk Massage, värmande hot-stone massage, scrub eller gravidmassage. Alla behandlingar är unika och anpassas efter dig. Hos mig råder en lugn atmosfär med ljus och lugn musik. 

NBE 1000 ENERGIMASSAGE

Spänningar vid smärttillstånd motverkas och den har en lugnande effekt på kroppens muskulatur. NBE massage är en säker och effektiv behandling som anpassas individuellt för varje område. 

Har du ont på ett specifikt område?
Idrottsskador behandlas med den högteknologisk NBE för främja cirkulationen/ läkningsprocessen.
Behandling bör påbörjas så snart som möjligt efter inträffad skada. 3-5 täta behandlingar rekommenderas inom 7-10 dagar för bästa resultat. 

Artros
Lokal smärta/ inflammation
Stukning/vrickning
Sträckning
Lårkaka
Hälsena
Ledbandsskada
Ärr behandling
Lokal smärta skuldra, ländrygg, höft, fot mm.

KLASSISK MASSAGE
Klassisk massage är en behandlingsform som är känd och väletablerad världen över. 
Klassisk massage är både läkande och förebyggande och lugnande. Den klassiska massagen utförs med olja direkt på huden. Musklerna bearbetas djupgående genom knådningar och strykningar så att blodcirkulationen ökar och spänningar löses upp. En massage behandling kan vara enbart en stund för avkoppling och återhämtning, men också behandlande för att avhjälpa och förebygga spänningar och smärta.

REIKI HEALING
Exempel på effekter som reiki kan hjälpa till med:
• Minska stress och ge inre ro
• Skapa fysisk och emotionell balans
• Förbättra sömnen
• Påskynda läkning och förstärka effekten av andra behandlingsformer
• Öka immunförsvaret
• Ge ny kraft och energi
• Lösa upp blockeringar kopplade till känslor och/eller stress

I många länder är Reiki väl etablerat och används på sjukhus som ett komplement till den traditionella medicinen. Behandlingen är friskvårdsklassad av Skatteverket.

Om energiflödet i kroppen hindras, så kallade blockeringar, så störs funktionerna i kroppen. Reiki helar kroppen genom att flöda in till de blockerade delarna och när energin åter flödar fritt får kroppen en chans att läka sig själv.

Att ta emot healing upplevs väldigt olika. Vissa känner tydligt healingen i exempelvis ett smärtande område. Många känner värme eller kyla. Tankar och känslor som varit en blockering kan komma upp till ytan och befrias. Gemensamt för de flesta är att de upplever en djup och behaglig avslappning i hela kroppen och det är inte ovanligt att somna.


HOT-STONE MASSAGE
Denna typ av terapi är Svensk massage i kombination med släta, uppvärmda stenar. Dessa heta stenar används sedan i en mjuk och lugn massageteknik. Värmen som kommer från stenarna ger en fridfull och lugnande effekt bra för nervsystemet och blodcirkulationen. En Hot-Stone massage med varma stenar är en mjuk och varm upplevelse som passar Dig om Du upplever vanlig massage som lite ”hårdhänt”.

Hot-Stone massage är bra för dig som:
• Har besvär med kramper, muskelspänningar eller knutor
• Behöver varva ner/är stressad
• Vill ge Dig själv en total avslappning

Hot-Stone massage är inte lämpad för dig som:
Är gravid • Har hjärtproblem • Har svårinställd diabetes

Jag är cert.massör med idrottsprofil av branschrådet svensk massage. Medlem i massörerna och har f-skatt.

Boka din tid online redan idag! Mvh/ Jennie Silfvertegen


Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor.
Jag förstår, stäng denna information