Pall Jönköping

Välkommen till JRG Eriksson Pall Emballage AB. Över 30 års erfarenhet av försäljning av EUR-lastpallar, pallkragar & reparation av EUR-lastpallar. Vi tar emot för sorterar, reparerar, och lagerhåller pallar, pallkragar från företag m.m.

Pall i Jönköping | JRG Pall Emballage AB
JRG Eriksson Pall Emballage AB

Pall i Jönköping | JRG Pall Emballage AB

Välkommen till JRG Eriksson Pall Emballage AB

Vi på JRG Erikssons Pall & Emballage AB har över 30 års erfarenhet av lastpallar.

På anläggningen i Kvillsfors reparerar vi lastpallar med godkännande av Det Norske Veritas. Vi har även sortering av EUR-lastpallar samt tillverkar engångspallar och specialpallar, godkända av Jordbruksverket för märkning av ISP 15.

JRG Erikssons Pall & Emballage har även försäljning av nya och begagnade lastpallar, EUR-pallar och pallkragar. Vi säljer både i stora och små partier med konkurrenskraftiga priser.

Vår verksamhet består idag av reparationer och försäljning av EUR-lastpallar, pallkragar, engångspallar, mellanlägg och CP-B-pallar. Vi köper in lastpallar, pallkragar samt K-märkta kabeltrummor. I vår stora sorteringsanläggning tar vi emot osorterade lastpallar från företag.

 

Kontakta oss!

Kvillsfors

Postadress:
JRG Erikssons Pall & Emballage AB
Kvilletorpsvägen
570 16 Kvillsfors

Tfn: 0383-46 14 41
Fax: 0383-46 14 40
E-post: info@jrg-eriksson.se

Kontaktpersoner:
Jan Eriksson | 070-5618061
Rune Eriksson | 070-5618062

 

JRG Eriksson Pall Emballage AB
Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor.
Jag förstår, stäng denna information