Revisor & Redovisning Jönköping

Ekonomitjänst Futura - Revisor & Redovisning i Jönköping. Din kompletta redovisningsbyrå! När det gäller revisor & redovisning - kontakta oss på Ekonomitjänst Futura! Vi hjälper er med bokföring, redovisning, deklaration, lönehantering, bokslut, reskontra m.m Välkommen till Ekonomitjänst Futura i Jönköping.

Revisor & Redovisning i Jönköping | Ekonomitjänst Futura
Ekonomitjänst Futura AB

Revisor & Redovisning i Jönköping | Ekonomitjänst Futura

Ekonomitjänst Futura
- Den kompletta redovisningsbyrån
Vi vill vara din samarbetspartner i ekonomiska frågor. Till er tjänst för en bättre ekonomisk framtid.

Vi gör det vi är bra på – ni koncentrerar er på det ni är expert på.

 

Bokföring
Vi hjälper er med den löpande bokföringen, så att ni kan arbeta med det ni är bra på i stället för att ägna stor del av er tid åt administration. Vi lämnar regelbundet resultat- och balansrapporter så att ni kan se hur det går för företaget.

 

Redovisning
Vi hjälper er med redovisningen. Redovisningen är alltid uppdaterad och ni får löpande rapporter om företagets resultat.

 

Deklaration
Vi hjälper er gärna med deklarationen. Vi har stor erfarenhet av att upprätta deklarationer både för dig med enskild firma och för juridiska personer.

 

Lönehantering
Vi hjälper ert företag med lönehanteringen. Du eller dina anställda rapporterar direkt till oss och vi skapar lönespecifikationer och kontrolluppgifter mm i vårt löneprogram.

 

Bokslut
Vi hjälper er med att göra ett bokslut vid räkenskapsårets slut. Vi gör Årsbokslut eller Förenklat årsbokslut till enskilda näringsidkare. Vi har även stor erfarenhet av att göra Årsredovisningar till aktiebolag.

 

Reskontra
Vi hjälper er med all reskontrahantering, såväl kundreskontra som leverantörsreskontra. Vi hjälper dig att hålla reda på eventuellt obetalda kundfakturor. Vi kan även hjälpa till med att skicka påminnelser och skicka fakturor till inkasso. Vi kan även om så önskas hjälpa till med hanteringen av leverantörsfakturor.

 

Kontakt
Telefon. 036-13 44 80
Mobil. 0707-35 05 64
Hemsida. www.ekonomifutura.se
Adress. Torsgatan 13C, 561 30 Huskvarna

Ekonomitjänst Futura AB
Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor.
Jag förstår, stäng denna information