Släpkärra Jönköping

Släpkärra i Jönköping. Välkommen till I N:s Släpvagnsservice AB -service och föräljning av släpkärror i Jönköping. Vi driver en verkstad som är specialiserad på personbilssläp. Vi köper,säljer och byter nya och begagnade släpvagnar och vi säljer dessutom tillbehör och reservdelar till släpvagnar av alla fabrikat.

Släpkärra Jönköping | I N:s Släpvagnsservice AB
I N:s Släpvagnsservice AB

Släpkärra Jönköping | I N:s Släpvagnsservice AB

I N:s Släpvagnsservice AB

SERVICE OCH FÖRSÄLJNING AV
SLÄPVAGNAR I JÖNKÖPING

 

Vi driver en verkstad som är specialiserad på personbilssläp. Vi köper,säljer och byter nya och begagnade släpvagnar och vi säljer dessutom tillbehör och reservdelar till släpvagnar av alla fabrikat. I.N:s Släpvagnsservice erbjuder också tjänster som renovering av stumma släpvagnsaxlar, reparationer av alla slag, hyrsläp, arbete med försäkringsskador samt för- och efterbesiktningar.

Vi är återförsäljare av Brenderup släpvagnar.
Unikt för oss på I.N:s Släpvagnsservice och lite av vår specialitet är att vi reparerar och renoverar stumma axlar och fjädringar på både släpvagnar och husvagnar.

Vi erbjuder även mobil service i Jönköping med omnejd vilket kan vara bra om du mot förmodan skulle behöva service till din hästtransport, släpvagn eller husvagn och inte har möjligheten att transportera till vår verkstad.

I.N:s släpvagnsservice har ett nära samarbete med försäkringsbolagen och vi utför kontroller inför besiktningar, reparation efter gällande försäkringsregler och vi reparerar utefter protokoll från bilprovning. Vi har koll på rådande försäkringsnormer och vi har lång erfarenhet av att arbeta med försäkringsbolag.

Bra att veta: Vi erbjuder finansiering och delbetalningar vid Wasa Kredit.

07.00-17.00 eller efter överenskommelse.

Källebacksvägen 18,
555 93 Jönköping
Tel: 036-362 979  |  070-605 3532
Mail: nilsson.i1954@gmail.com

I N:s Släpvagnsservice AB
Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor.
Jag förstår, stäng denna information